Witam, uzywalem pewnego skryptu na forum
Cytat
darkwarez.pl/forum

ma on miedzy innymi funkcje pokazywania obok teamtow, napisu Nan, ktory oznacza ze nastepny post bedzie na nowej stronie w danym temacie.
Niestety odkad, admin serwera wprowadzil kolumne "ocena" w dzialach, cos sie poknocilo i skrypt juz nie pokazuje poprawnie w ktorym temacie bedzie nowy post na nowej stronie (poprzednio niebylo kolumny "ocena", ocene moznabylo zobaczy tylko po wejsciu do tematu). Link do przykladowego dzialu, w ktorym widac ta kolumne: LINK

Na kazdej stronie w tamacie miesci sie dokladnie 16 postow. Skrypt ten w jakis sposob liczy ile jest postow na ost stronie kazdego tematu i jesli jest juz 16 to pokazuje napis /Nan, niestety po wprowadzeniu w/w zmiany na forum, skrypt juz nie dziala poprawnie. Niestety nie mam juz kontaktu z autorem skryptu (nie odp. na pw, prawdopodobnie porzucil projekt) a bardzo mi zalezy na tym aby on znow dzialal.

Tutaj podaje kod zrodlowy w/w skryptu mam nadzieje ze komus uda sie go naprawic, tak aby dzialal:
PODGLAD
POBIERZ (oryginalny plik skryptu) .user

Skrypt oczywiscie posiada kilka innych funkcji, natomiast latwo znalesc tam jego czesc dotyczaca ilosci postow na stronie (wrzucam caly skrypt na wszelki wypadek).

Skryptu uzywalem za pomoca wtyczki greasemonkey.

LINIJKA 934 - POCZATEK SKRYPTU, O KTORYM MOWA