witam,
już od jakiegoś czasu pracowałem na bazie phiend'a używając apache 1.3. ostatnio postanowiłem przejść na apache 2 (w ramach przejścia na ide phpeclipse), a dokładniej na wampp2. wszystko było pięknie, z tym że od czasu tej zmiany, phiend ma problemy z obsługą sesji :/ (już wcześniej miałem taki problem na jednym serwerze, ale zmiana host'a załatwiła tymczasowo sprawę (sprawdzałem ustawienia sesji na obu serwerach, i ku mojemu zaskoczeniu były one identyczne, poza kilkoma mało istotnymi ustawieniami). samego phienda boot'uję ustawiając SESSION_DIR na phiend/session/ i plik sesji rzeczywiście powstaje w tym katalogu, ale jest on pusty :/ nie jest to też kwestja uprawnień dostępu do katalogu/pliku, bo u siebie mam wXP. szukałem w różnych miejscac, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie `dlaczego pliki sesji są puste` ? podejrzewam żę to ma coś wspólnego z ustawieniami apache'a (sprawdziłem już różne pomysły co do konfiguracji serwera, ale żadne z nich nie dało rezultatów).
bardzo proszę o pomoc, bo to pierwsza kwetja, która mnie tak zagięła że nie wiem jak ją rozwiązać.
pozdrawiam, mog