Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Raz się wyświetla, a raz... nie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Guest
Mam pytanie dotyczące wielkości pliku, który można utowrzyc w php. Czy istnieje jakieś ograniczenie? Mam pewien problem związany z wyświetleniem jednej z podstron witryny. Plik jest dosyć sporych rozmiarów... Najdziwniejsze jest to, że czasem podstrona się wyświetla - w większości przypadków - a czasem uzyskuję komunikat
Cytat
Nie można wyświetlić strony... Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS
programu Internet Explorer

Usunęcie z kodu - niezależnie od miejsca - pewnej części wyświetlanych danych pozwala na poprawne wyświetlenie strony. Nie występuje wtedy żaden problem. Co może być powodem? Nie chciałbym być zmuszonym usuwać część danych ;( Problem występuje jedynie pod Internet Explorer... Pomóżcie. Z góry wielkie dzięki!
scanner
Jaką objętość mają te dane?
Jak je wyświetlasz?

My tu nie magicy....
Guest
Jest to sktypt, w którym wykonywanych jest niewiele funkcji php. Zawarty jest tam w zasadzie sam tekst + podpiętych kilka (coś koło 15) rysunków. Dane wyświetlam przy użyciu funkcji echo(). Ogółem plik zawiera 85kB. Próbowałem również oddzielić kod HTML od php, ale to również nie załatwiło sprawy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.