mam taki problem mianowicie chcę w swoim szablonie allegro wyświetlić 3 inne moje aukcje uzyłem do tego ALLEGRO API :
<? try { $client = new SoapClient('https://webapi.allegro.pl/service.php?wsdl'); 'userId' => '', // wpisz id użytkownika którego aukcje chcesz wyświetlić 'webapiKey' => '', //twoj allegro API key 'countryId' => 1 //Country code, dla polski 1 ); $items= $client->doGetUserItems($request); //Ustalamy ilość przedmiotów, pamiętaj, że domyślnie jest //to 25 pierwszych wyników jeżeli chcesz więcej musisz ustawić //parametry offset i limit przy wywołaniu metody doGetUserItems //aby odwołać się do danego pola przedmiotu trzeba pamiętać, że zwracany //wynik to obiekt i odwołujemy się do niego za pomocą operatora ->. $count = $items->userItemCount; for($i=0;$i<$count;$i++) { //W tym przykładzie wyświetlimy listę nazw aukcji. } } catch (SoapFault $e) { } ?>
lecz gdy wchodze na plik poprzez przegladarke pojawia mi sie komunikat:
Cytat
ERR_IP_LIMIT_EXCEEDED
Service access has been blocked - invocation limit for this ip address has been exceeded
Service access has been blocked - invocation limit for this ip address has been exceeded
wyczytałem na forum allegro, że trzeba :
Cytat
Ten limit dotyczy sekund, nie minut. A obejść go można poprzez zoptymalizowanie kodu tak, aby generował mniej niż 120 zapytań na sekundę.
i tu moje pytanie jak ustawić limit ?
Bardzo liczę na waszą pomoc gdyż nie umiem sobie z tym poradzić ;(