Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tworzenie miniatur z danego folderu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Norrec
Witam

O php mam niezbyt duże pojęcie, a ekhm, byłoby bardzo poręcznie korzystać ze skryptu który z kilku folderów generował osobne tabele z miniaturami zawartych tam fotek (jeden folder = jedna galeria). Mógłby ktoś pomóc?
Miniatura oczywiście linkiem do całej fotki; miniatury wyświetlane w 4 kolumnach - coś takiego. Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli się ktoś znajdzie.

Pozdrawiam!
Kuziu
A co już udało Ci się zrobić ?
Próbowałes chociaż zacząć ? czy czekasz na to że ktoś napisze całość za Ciebie ... jeśli tak to ... chyba bardziej odpowiednim działem byłby dział Praca ...

Chetnie pomożemy ale pokaż że coś robisz ...
Norrec
potrafię zrobić stronę z uzyciem include, i to jest jedyna rzecz jaka w php potrafie - wiec jak mam cos zrobić z użyciem gd? (jeżeli dobrze myśle, że tego trzeba użyć...)
crash
Na tym forum znajdziesz wszystko czego Ci potrzeba, wystarczy poszukać... Takie tematy były już nie raz...
Norrec
ok, znalazłem coś, co mnie interesuje, ale nie na tym forum winksmiley.jpg (http://www.forum.kasart98.com/viewtopic.php?t=3670).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.