<?php { /* sprawdza, czy plik istnieje */ if($licznik737!=\"1\") /* sprawdza, czy uzytkownik juz odwiedzal strone */ { $ile++; /* zwieksza wartosc o 1 tylko po pierwszym wejsciu */ } } else { $ile=1; /* jesli plik nie istnieje, wyswietli sie 1 */ } ?>
Warning: fopen(licz.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/goped/.homepage/a.php on line 27
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 28
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 30
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 32
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 33
czy moze ktos wie, dlaczego nie tworzy nie tworzy pliku licz.txt
a drugie pytanie, jezeli mam cos takiego:
folder:
a.php
folder2:
b.php
c.php
a.php includuje b.php a ono ma w sobie rozkaz include c.php a tutaj jest nakaz zapisania do pliku d.txt . gdzie utworzyc plik by zostalo w nim cos zapisane z c.php ja daje d.txt w obu folderach, ale do rzadnego nie zapisuje i wyskakuja mi bledy te co sa powyzej a do tego wysylajac cookie z c.php wyskakuje rowniez blad pt:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ./panel/go.php:43) in ./panel/go.php on line 4
moze wiecie cos na ten temat ?