Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Upload zdjęć z opisami...
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bikebog
Witam...

Chciałbym zrobić na swojej stronie system, który uploadował by deklarowana liczbę zdjęć i chodzi o to że jeżeli zadeklarujemy 10 zdjęć, to wyświetli się 10 pół do uploadu zdjęć i 10 pól na opis do danego zdjęcia (zdjecie-opis, zdjecie-opis,... itd). Chciałbym aby całość opierała się na php i bazie danych mysql.

Proszę o pomoc rolleyes.gif
huntercs
all you need is google smile.gif, próbowałeś już coś zrobić ale gdzieś się zaciołeś i nie wiesz co zrobić? czy czekasz na gotowca? tongue.gif
Wykrywacz
Ale to oferta?

Czy poporstu chcesz żeby ci ktos skrypt napisał?
bikebog
Tak probowałem coś już robić, ale to czego szukam konkretnie w google nie znajdziesz. potrafie zrobic formularz, ktory po zadelkarowanej liczbie zdjec wyswietla zadeklarowana liczbe pol do uploadu fotek ale nie potrafie tego polaczyc z baza danych itp.... dlatego mile widziany jest takze gotowiec jaki i dobra porada jak to wykonac winksmiley.jpg
Wykrywacz
Z tego co się orientuje, to jest dział z gotowymi skryptami, na tym forum poruszano milion razy kwestie łączenia się z bazą. Wystarczy w szukaj wpisać mysql i wybrac forum przedszkole.
Dalej jest manula, dostępny wszystkim. W googlu znajdziesz wszystko czego szukasz możesz uwieżyć mi na słowo.

Proponuje zrób tak, przejżyj sobie to forum/manuale spróbuj coś samemu zrobić jak ci nie będzie wychodzić albo zatniesz się na czymś to pisz, napewno nie będzie problemu z tym żeby ci ktoś pomógł.

A pisząc teks, coś tam umiem napiszcie mi proszę. No lekceważysz ludzi którzy tu piszą i się wysilają. Owszem działa to wszystko za free ale jest to pomoc przy czymś a nie odwalanie za kogoś roboty.

Jak chcesz gotowe i za free powtarzam jest tu dział z gotowcami, na necie jest pełno skrytów modółów etc.

Sumując. przejżyj forum manuala, potem wykonaj to raz jeszcze i jak będziesz miał dalej pytania to zastanów się czy niema tego w maunalu albo nie było poruszane 16 razy na forum, jak się upewnisz to napisz.

A i jeszcze jedno Zajżyj tam

edit.
(Mam nadzieje że mi się nie oberwie od moderatorów za wtrącanie się w ich działkę tongue.gif )
bikebog
OKi. juz wiem o co chodzi w najblizszym czasie pokaze co mam....

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.