Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] jak zablokować opcje zwiekszania czcionki w Internet Explorer
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kononowicz
ogolnie rzecz jest bardzo dziwna...

pod kazda przeglądarką stronka mi działa i wszystko jest ok (moze oprocz IE)
ale znajomy miał IE (nie wiem jaka wersje ale to nie wazne) i po prostu elementy wypozycjonowane porobiły jakies przerwy i ogolnie wszystko sie waliło.

tekst był zwiekszony za pomoca opcji widok - rozmiar tekstu...

Czy jest jakaś mozliwosc zeby zablokowac mozliwosc zwiekszania tekstu w taki sposob?questionmark.gifquestionmark.gif

zwiekszcie rozmiar tekstu pod IE i mozilla na http://www.phpsolmag.org/ - pod IE nie mogę zmieniać a pod mozilla stronka sie wali... np. menu. jak to wytłumaczyc??
maryaan
nie
kononowicz
Cytat(maryaan @ 23.01.2007, 17:39:26 ) *
nie

:/

bo poblem polega na tym ze ogolnie pod mozilla opera i IE działa ale u niego nie wiem co to była za przegladarka (mowił ze IE ... niby) widac było ze przegladarka zle interpretuje pewne style.

mam elementy stronki wypozycjonowane za pomoca cssa. szerokosc maksymalna stronki mam na 780px. u niego po prsotu sie rozjechało... na jednej stronce zauwazyłem ze po zwiekszeniu tekstu zmienia sie tez szerokosc strony. jak to zrobic??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.