zainstalowalem sobie skrypt downloadu \, wszystko ok, dziala
tutaj link:
http://www.sites.cjc.pl/dow/download.php
i gdy wstawiam na strone kod zeby by mi sie wyswietlal,
kod:
<? include "dow/download.php" ?>
wyskakuje na stronie cos takiego:
Warning: mysql_connect() [FUNCTION.mysql-connect]: Access denied FOR user 'apache'@'localhost' (USING password: NIE) IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/common.php ON line 10 Warning: mysql_select_db() [FUNCTION.mysql-select-db]: Access denied FOR user 'apache'@'localhost' (USING password: NIE) IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/common.php ON line 11 Warning: mysql_select_db() [FUNCTION.mysql-select-db]: A link TO the server could NOT be established IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/common.php ON line 11 Warning: mysql_query() [FUNCTION.mysql-query]: Access denied FOR user 'apache'@'localhost' (USING password: NIE) IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/download.php ON line 76 Warning: mysql_query() [FUNCTION.mysql-query]: A link TO the server could NOT be established IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/download.php ON line 76 Dział download Szukaj pliku: Kategorie: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument IS NOT a valid MySQL result resource IN /home/serwer/domains/sites.cjc.pl/public_html/dow/download.php ON line 83
co jest nie tak, i co lub jakiego kodu trzeba uzyc zeby mi to dzialalo na mojej stronie??
dzienkuje z gory za pomoc