opisze co i jak chciałem uzyskać.
tworze system formularzy zapisywanych w DB. Potrafie je wyświetlić w formie tabelki ale nie to chce uzyskać. Interesuje mnie wyświetlenie każdego wpisanego formularza z osobna. Czyli otwieram stronę gdzie mam wyświetlone dane z formularza i pok formularzem mam 2 linki / przyciski <<poprzedni<< >>następny>> wyświetlane są wg id. Napisałem sobie skrypcik jednak nie działa.
<?php if ($_SESSION['LOGGED'] != TRUE) { exit; } // poakzuje wyniki ankiet ?> <html> <body> <?php $poprzedni=$id-1; $kolejny=$id+1; $id=$_GET['id']; $dane=$_GET['dane']; $zapytanie = "SELECT * FROM biurowa "; if($id=='') $id=1; //tutaj wyswietlasz tabele dla id=1 if ($_SESSION['biur'] ==1) { } ?> </body> </html>
sesje są ok także an odpowiednich uprawnieniach mi to się ładuje i wykonuje;]
efektem działania skryptu jest coś takiego :
1poprzednipoprzednipoprzedninastepny
1<a href="?id=1-1%3Epoprzedni%3C/a%3E%3Ca%20href=-1%3Epoprzedni%3C/a%3E%3Ca%20href=-1%3Epoprzedni%3C/a%3E%3Ca%20href=-1%3Epoprzedni%3C/a%3E%3Ca%20href=" ?id="1-1">poprzedni</a><a href="-1">poprzedni</a><a href="-1">poprzedni</a><a href="++%27">nastepny</a><a href="dodaj01.php" title="dodaj nowy dokument"><input value="dodaj" type="submit">
popierwsze nie chce mi wyświetlic echo "$imie['imie']"]
i klikając wciąż w następny wyświetla mi cały czas następny
prosze szybką pomoc ;]