Do niedawna cieszylem sie poprawnym dzilaniem calkiem duzego skryptu na wszystkich znanych mi przegladarkach. Niestety z chwila upgradowania mojego ROCZNEGO!

Krotki opis sytuacji:
kawalek XMLa:
<SINGLEBETS> <BET ODDS="1.286" ODDS-F="2/7" ODDID="37831915" ODDIDARCH="122866201" EWVAL="0" VALID="1"> <NAME>Arsenal to win Arsenal v Fulham</NAME> <MIN-INSTANT CUR="Ł">0.10</MIN-INSTANT> </BET> <BET ODDS="2.2" ODDS-F="6/5" ODDID="37831969" ODDIDARCH="122866324" EWVAL="0" VALID="1"> <NAME>Bolton to win Bolton v Newcastle</NAME> <MIN-INSTANT CUR="Ł">0.10</MIN-INSTANT> </BET> </SINGLEBETS>
Przekazuje swiezy obiekt DOMXMLowy z XMLHttpRequest do swojej funkcji ktora zaczyna go obrabiac.
var root = xmldoc.getElementsByTagName('SINGLEBETS').item(0);
troche pierdul
document.getElementById('ms_sel').innerHTML = root.childNodes.length+' selected';
I tu wyswietlenie liczby zakladow. Okazuje sie ze FF zmiast 2 wyswietli az 5. A przeciez z XMLa jasno wynika ze sa tylko 2 wezly <BET>.
Petla wyswietlajaca nazwy wezlow wyswietlila mi ' #text, BET, #text, BET, #text'. No i wlasnie o ten #text sie rozchodzi. Do tad go nie bylo i wszystko dzialalo dobrze. IE6 nadal wyswietla to poprawnie.
Mozna w jakis sposob pozbyc sie tych #text'ow ? bo nie wyobrazam sobie patchowania calego skryptu