Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js] Padający śnieg
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Indian
Gdzie znajde skrypt, ktory daje efekt padajacego sniegu na stronie?
PMadej
www.google.pl
www.hotscripts.com
Indian
Hmm, a moze chociaz wie ktos jak ten skrypt sie nazywa? :| Wcale nie jest tak latwo go znalezc...
spenalzo
Taki drobiazg - nie Java a Javascript!!
Indian
Tak wiem, ze JavaScript. Przeszukalem kilka stron i wsrod wielu skryptow, tego typu "drobiazgow" wlasnie tam nie znalazlem. Dlatego wlasnie pytam tu na forum, gdybym znalazl juz nie pisalbym chyba na darmo? Tak wiec ponawiam pytanie.
PMadej
a szukales hasel snow, snowflake bo cos mi sie nie wydaje
djpeterek
sciagnij sobie spakowany zipem smile.gif
PMadej
Cytat

dajac gotowca uczysz ludzi lenistwa
Indian
Dziękuje. Rzeczywiście nie wyszukiwałem komend, które w powyższym poście wypisałeś, ale gdybym otrzymał je wcześniej zapewne bym ich spróbował. I nie jest to złośliwość z mojej strony tylko czysta chęć znalezienia potrzebnego mi skryptu i pisząc ten temat nie miałem na celu tego, aby ktoś mnie wyręczył.

Poza tym skrypt, który mi podał djpeterek działa, tylko jest pewien problem gdyż nie został opublikowany w nim żaden gif. Chodzi mi tu naturalnie o płatki śniegu ... wpisuje w wyszukiwarce do grafiki (gooru.pl) komendy snow.gif snowflake.gif snieg.gif itp ale wyskakuja nie satysfakcjonujace mnie wyniki. Byc moze ktos z was posiada takowy gif?
Qrzysio
http://www.dynamicdrive.com/ <----- Wpisz w wyszukiwarce snow i GO
zalew
ja dam jeszcze lepsza rade: nie denerwuj internautow ta tandeta... nic rewolucyjnego nie zrobisz...
Cudi
Tak, też kiedyś sobie dałem śnieg na strone i wszyscy sie wkurzali że strasznie niepłynnie scrollbar chodzi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.