Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony] Czy sloty są widoczne tylko we własnym module czy w innych tez?
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
stachuf11
Witam drogich grupowiczów
Problem jak w tytule, chce listę pokoi otrzymać z bazy z tabeli pokoje, jest zdefiniowany moduł pokoje z obsługą zawartości tej tabeli, ale chciałbym w innym module wyświetlić tą listę pokoi,
wiem że można użyć components do tego celu, ale pytanie, czy sloty tez da się do tego użyć, trochę testuje sloty i widzę, że są widoczne tylko we własnym module, w innych juz nie, czy da się użyć slota w innym module a ja czegos nie skonfigurowałem, czy po prostu można użyć slota tylko we własnym module lub ewntualnie w layout.php aplikacji, a w innych modułach nie można
proszę o wyjaśnienie
pozdrawiam
Stachu

To pytanie było bez sensu, oczywiście że slot jest widoczny tylko w swoim module, i jego przeznaczenie nie jest takie aby używać go w innych modułach, tylko aby wstawiac dynamiczną wartość na layout.php w zależności od modułu aktywnego i wybranej akcji
pozdrawiam
Stachu
Jojo
Do tego celu o którym piszesz są właśnie komponenty, a one oczywiście są widoczne w innych modułach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.