Przez cały dzień probowałem rozwiązać ten problem ale nie udawało się wiec postanowiłem sie spytać.
Chodzi o to, że cala treść nie pokazuje sie w obszarze class "l" tylko wychodzi poza nią. Nie rozumiem tego sprawdziłem takim sposobem wstawiłem sam kod php w ten obszar i wyświetlało sie dobrze natomiast dodałem tabelkę już zaczynało sie rozjerzdzać. Na pewno wina jest tabelki ale jak mam zrobić żeby dobrze się wyświetlało.
link: problemu http://kameleon.web-pc.pl/galerie.html
Kod
<? include("header.php"); ?>
<div class="centerlay">
<div class="podmenubig">Regulamin</div>
<div class="p"></div>
<div class="l">Wybierz użytkownika, którego galerie chcesz zobaczyć.</br>
<table border="1" align="center">
<tr>
<td>Login</td><td>Data rejestracji</td><td>Ostatnie logowanie</td><td>Obrazków</td><td>Galeria</td></tr><tr></tabele>
<?php
require("config.php");
$dbLink = mysql_connect($dbasehost,$dbaseuser,$dbasepassword);
mysql_select_db($dbase);
$sql = "SELECT * FROM uzytkownicy where galeria = '' order by id";
$result=mysql_query($sql,$dbLink) or die ('Problem z połączeniem z baża danych. Spróbuj ponownie póĽniej.');
While ($row = mysql_Fetch_array($result))
{
$id=$row['id'];
$login=$row['login'];
$haslo=$row['haslo'];
$mail=$row['mail'];
$galeria=$row['galeria'];
$ip=$row['ip'];
$aktip=$row['aktip'];
$rejestracja=$row['rejestracja'];
$logowanie=$row['logowanie'];
$logowaniegodzina=$row['logowaniegodzina'];
$sql=mysql_query("SELECT count(*) FROM zdjecia where login='$login'") or die ("Problem z bazš danych, spróbuj ponowanie pó?niej.");
$row=mysql_fetch_array($sql);
$liczba=$row[0];
echo '<td>'.$login.'</td><td>'.$rejestracja.'</td><td>'.$logowanie.' '.$logowaniegodzina.'</td><td>'.$liczba.'</td><td><form method="get" action="galeriausera.php"><input type="hidden" value="'.$login.'" name="login" id="login"><input type="submit" value="Pokaż galerię"></form></td></tr>';
}
?></div>
<div class="m"></div>
</div>
<? include("footer.php"); ?>
<div class="centerlay">
<div class="podmenubig">Regulamin</div>
<div class="p"></div>
<div class="l">Wybierz użytkownika, którego galerie chcesz zobaczyć.</br>
<table border="1" align="center">
<tr>
<td>Login</td><td>Data rejestracji</td><td>Ostatnie logowanie</td><td>Obrazków</td><td>Galeria</td></tr><tr></tabele>
<?php
require("config.php");
$dbLink = mysql_connect($dbasehost,$dbaseuser,$dbasepassword);
mysql_select_db($dbase);
$sql = "SELECT * FROM uzytkownicy where galeria = '' order by id";
$result=mysql_query($sql,$dbLink) or die ('Problem z połączeniem z baża danych. Spróbuj ponownie póĽniej.');
While ($row = mysql_Fetch_array($result))
{
$id=$row['id'];
$login=$row['login'];
$haslo=$row['haslo'];
$mail=$row['mail'];
$galeria=$row['galeria'];
$ip=$row['ip'];
$aktip=$row['aktip'];
$rejestracja=$row['rejestracja'];
$logowanie=$row['logowanie'];
$logowaniegodzina=$row['logowaniegodzina'];
$sql=mysql_query("SELECT count(*) FROM zdjecia where login='$login'") or die ("Problem z bazš danych, spróbuj ponowanie pó?niej.");
$row=mysql_fetch_array($sql);
$liczba=$row[0];
echo '<td>'.$login.'</td><td>'.$rejestracja.'</td><td>'.$logowanie.' '.$logowaniegodzina.'</td><td>'.$liczba.'</td><td><form method="get" action="galeriausera.php"><input type="hidden" value="'.$login.'" name="login" id="login"><input type="submit" value="Pokaż galerię"></form></td></tr>';
}
?></div>
<div class="m"></div>
</div>
<? include("footer.php"); ?>
Pozdrawiam