Sprawa wygląda tak - mam wstawiony na stronę iframe (dla IE) lub object (dla innych przeglądarek). W tym iframe / object jest wyświetlana treść, która jest formularzem i zawiera przycisk "submit". Po kliknięciu w "submit" formularz znika a w jego miejsce wyświetlane są wyniki (nadal naturalnie w iframe lub object), jednak powoduje to pojawienie sie pasków przewijania po bokach iframe lub object, których mieć nie chcę.

Pytanie: w jaki sposób po kliknięciu przycisku wewnątrz iframe lub object można dokonać zmiany wymiarów (ścisłej wysokości) iframe lub object? Oczywiście mam dostęp tylko do kodu umożliwiającego wyświetlanie samego iframe / object.
Zastanawiam sie nad "action listenerem", ale niestety aż tak dobrze JavaScript nie opanowałem. A może inne rozwiązanie?

EDIT:
Mój błąd - istnieje możliwość zmodyfikowania kodu, który odpowiada za wyświetlenie zawartości iframe/object i jak i kodu elementów wyświetlanych w iframe/object.

EDIT 2:
Przepraszam za zasmieczanie forum. Odpowiedz znalazlem tu: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=47191&hl=iframe