Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML][CSS]Problem sidebar i wyszukiwarki
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
przemkooo
Witam!!
To jest mój pierwszy post więc za wszystkie niedogodności lub błędy z góry przepraszam!!

Jak w temacie mam problem z blogiem mam go w wordpresie na własnym hostingu.Sprawdzałem ostatnio wygląd mojego bloga w róznych wyszukiwarkach i wszystko jest w porządku oprócz wyszukiwarki internet explorer która wyświetla mojego bloga inaczej z błędem.

Dokładnie mówiąc posiadam dwa sidebary po prawej stronie obok siebie i jeden jest wyświtlany na samym dole ,mam na myśli że wszystkie informacje które powinny się wyświetlac na górze saidbara takie jak kategorie itp. pokazują się na samym dole??

Czy ktoś z was zetkną się z takim problemem kiedyś i może wie co powinnienem zrobic?

Z góry dziękuję i pozdrawiam
piotrooo89
Cytat(przemkooo @ 24.04.2009, 12:37:15 ) *
róznych wyszukiwarkach i wszystko jest w porządku oprócz wyszukiwarki internet explorer która wyświetla mojego bloga inaczej z błędem.

a nie czasem przeglądarki?

Cytat(przemkooo @ 24.04.2009, 12:37:15 ) *
Czy ktoś z was zetkną się z takim problemem kiedyś i może wie co powinnienem zrobic?

kIEpski ma zawsze jakiś problem. polecam lekturę: http://kurs.browsehappy.pl/Bugi/HomePage
przemkooo
hehe tak przeglądarki a kiepski to ja jestem i nie ukrywam nie znam sie na tym wogóle dlatego tu piszę dzieki za pomoc zaraz poczytam linka co napisałeś może pomoże
piotrooo89
mówię od razu - jeden link nie pomoże.
przemkooo
ale żeś mi lekture zadał jeszcze żebym to trochę kumał

A może jakaś podpowiedź wstydnis.gif Na co powinnienem konkretnie zwrocic uwage w moim przypadku lub co konkretnie zrobic??
jestem kompletnie zielony
piotrooo89
a czy jak wyglądam jak wróżka? nie dałeś ni kody ni linku to dostałeś odpowiedź ogólną...
przemkooo
hehe nie wiedziałem że go potrzebujesz, co bym musiał ci dokładnie podac żebyś mógł mi pomóc
www.wymarzonypartner.com gdy otwierasz w mozilla firfox wszystko jest w porządku jednak przy otwarciu strony przez internet explorer jeden z sidebarów znajduje się na samym dole zamiast u góry.
a jaki kod potrzebujesz samego sidebara z którym mam problem wystarczy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.