I mam pytanie takie ogólne, bo chcę sam napisać to taka ogólna struktura skrytpu:
(Proszę napiszcie czy coś źle planuję)
Dane zapisywane będą do bazy danych.
login.php - odpowiedzialny za logowanie użytkowników (tylko za logowanie, rejestracja nowych użytwkoników jedynie w PA przez admina)
admin.php - logowanie do panelu administratora, po zalogowaniu wyświetla panel admina
w index.php lub jakimkolwiek innym pliku funkcja odpowiedzialna za logowanie (wyświetlanie formularza do logowania)
użytkownik ma możliwość dodania do czegoś w stylu "dziennika" kilka rzeczy w formularzach (w jednym formularzu dane liczbowe) (w innym dane textowe), (datę), (tytuł) i po zapisaniu lądują one w bazie, może edytować te dane przez jakiś tam okres.
Następnego dnia znowu ma możliwość dodania tego samego, i zznowu te dane lądują do bazy
To by było tyle

Panel Admina - w nim dodaję nowych użytkowników samodzielnie, i mam listę użytkowników i gdy na któregoś kliknę to widzę te dane powiedzmy z ostatnich 14 dni.
Albo jakoś w tabelce wszystkich użytkowników zestawionych (niewiem co będzie lepsze i łatwiejsze do wykonania

I to by było na tyle, skrypt chyba nie będzie zbytnio skomplikowany. Teraz pytanie do was, na co uważać przy pisaniu tego skryptu, czy o czymś zapomniałem, i inne uwagi. Postaram sie jak najszybciej wkleić swoje wyniki, tylko najpierw chciałbym wiedzieć czego się wystrzegać i taki ogólny zarys co w jakich plikach umieścić bo to chyba będzie dla mnie najtrudniejsze - tak zeby kod był czytelny w miarę