Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] lightbox reakcja na klikniecie jak ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bambolo
Witam jak kto zna to zna kto nie zna to niech pozna smile.gif co to jest lightbox .
Wiec do tematu mam na stronie załadowanego tego lightboxa + scrypt popunder ktory wywala popa 1x24h ale problem w tym ze działa on na reakcje myszki ze trzeba kliknąc zeby go wypluło sad.gif i jest tak ze jak klikam w obrazke ktory wyswietla lightbox oczywiscie nie ma zadnej reakcji ale za to wypluwa mi popundera ale gdy tą zamą funkcje wywołam bez klikania w obrazek a tylko w button " Close X" nic sie nie dzieje popunder nie działa sad.gif zna kto moze rozwiazanie na moj problem ? byłbym wdzieczny za podpowiedz smile.gif

Pozdrawiam
kamil4u
Przygotuj stronę testową lub ew. podaj kod(ale wolałbym stronę)
Larges
Popunder "wypluwa" o ile rozumiem podczas kliknięcia na całej szerokości i długości strony?
yyyy.....

Skoro popunder wyświetla sie raz na 24h (rozumiem jakaś reklama?) to nie lepiej zastosować zdarzenie onload() ? smile.gif

Zapewne nikt Tobie nie poradzi nic dopóki nie podasz kodu/przykładu. Po omacku wiesz co można party.gif
bambolo
no fakt troche to namieszane jest smile.gif ale co mam podac kod popupa ? czy lightboxa ? a moze inaczej zadziała i zapytam

jak uaktywnic link w wyswietlanym obrazku w lightboxie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.