RewriteEngine on DirectoryIndex index.php RewriteRule ^([a-zA-Z-_0-9]+)/([a-zA-Z-_0-9]+)/([a-zA-Z-_0-9]+)/?$ index.php?d=$1&j=$2&id=$3 [L] RewriteRule ^([a-zA-Z-_0-9]+)/([a-zA-Z-_0-9]+)/?$ index.php?d=$1&j=$2 [L] RewriteRule ^([a-zA-Z-_0-9]+)/?$ index.php?d=$1 [L]
Mam taki problem - ogólnie dzięki temu plikowi mogę utworzyc sobie przyjazdne linki, ale mam taki problem, że gdy wpisze www.mojastrona.pl/1/cos/cos2 to wszystkie grafiki ktore sa na stronie nie dzialaja - mam je zapisane w katalogu mojastrona.pl/images a gdy daje ten plik wpis to tak jak by to co jest w adresie url bylo wykorzystywane do zmiany sciezki do grafik.
Tak jak by adres sciezek zmienial sie na www.mojastrona.pl/1/cos/cos2/images/ mozna jakos temu zaradzic aby tak sie nie dzialo i odczytywal grafike tak jak bym byl na www.mojastrona.pl - ktos mial juz podobny problem ?
Z góry dziękuję
P.S. A może istnieje jakiś sposob podania adresu grafiki aby zawsze zaczynal od mojastrona.pl - nie chcial bym tu urzywac sciezki bezposredniej bo to troszke bezsensu.
cos w stylu ../images/ tyle ze to daje jeden folder do gory a mi nie chodzi o to. W sumie nawet nie mam pojecia skad taki problem - jakim cudem sie wkradlo cos takiego