Kod
Array (
[0] => Array ( [0] => www [1] => asd [2] => asd [3] => test )
[1] => Array ( [0] => Argania [1] => CapeDun [2] => Zad 4 [3] => test 4 )
[2] => Array ( [0] => Argania [1] => Montera [2] => Zad 3 [3] => test 3 )
[3] => Array ( [0] => www [1] => asd [2] => aaaaaaa [3] => sd sda sad asd )
[4] => Array ( [0] => Argania [1] => Velmord [2] => Zad 1 [3] => test test test test )
[5] => Array ( [0] => Argania [1] => Velmord [2] => Zad 2 [3] => test 2 test 2 tst 2 test 2 )
)
[0] => Array ( [0] => www [1] => asd [2] => asd [3] => test )
[1] => Array ( [0] => Argania [1] => CapeDun [2] => Zad 4 [3] => test 4 )
[2] => Array ( [0] => Argania [1] => Montera [2] => Zad 3 [3] => test 3 )
[3] => Array ( [0] => www [1] => asd [2] => aaaaaaa [3] => sd sda sad asd )
[4] => Array ( [0] => Argania [1] => Velmord [2] => Zad 1 [3] => test test test test )
[5] => Array ( [0] => Argania [1] => Velmord [2] => Zad 2 [3] => test 2 test 2 tst 2 test 2 )
)
Chciałbym aby wyświetliły mi się nazwy o indexach [x][0] (czyli www, Argania, Argania, www, Argania, Argania) ale nie powtarzając się czyli tylko www oraz Argania. Po kliknięciu na jedną z tych nazw chciałbym aby pokazały się nazwy o idexach [x][1] ale również nie powtarzając się i należące do poprzedniego indexu czyli po kliknięciu w Argania chciałbym aby wyświetliło się "CapeDun" "Montera" i "Velmord". Chciałbym aby powstało takie drzewiaste menu ale niestety nie mam pojęcia jak to zrobić mając wszystko w takiej tablicy. Zrobiłem to przekazując dodatkowe zmienne w adresie i na ich podstawie wyświetlając kolejne dane ale do tego było potrzebne dużo zapytań przez co nie było to wydajne rozwiązanie.
Graficznie chciałbym osiągnąć coś takiego po kliknięciu w Arganie a potem w Velmord:
Kod
-Argania
-----CapeDun
-----Montera
-----Velmord
---------Zad 1
---------Zad 2
-----CapeDun
-----Montera
-----Velmord
---------Zad 1
---------Zad 2