Witam.
Chciałem tylko zapytać co zrobić jeśli poprzez kliknięcie submita wysyła mi kilka danych do bazy? Szukałem już odpowiedzi na to pytanie lecz nie znalazłem.
<?php } else { } } else { } } ?> <form action="tabele.php" method="post"> <input type="submit" name="submit" value="Wyślij dane" />
echo '<table width="30%" bgcolor="red" border="1"><tr><td><b>#' .$wiersz[0]. ' ||</b> Dodano dnia: '. $wiersz[1] .', '. $wiersz[2] .'</tr><td> Dodał: '. $wiersz[3] .'</tr><tr><td> Tresc: ?</td><tr><br><td>? <b style="text-align: center;" >'. $wiersz[4] .'</tr> <td style="font-size: small;">Opcje administratora <i><a href="">Edytuj</a></i><b>/</b><i><a href="">Usuń</a></i></tr></table>';
echo '<table width="30%" bgcolor="red" border="1"><tr><td><b>#' .$wiersz[0]. ' ||</b> Dodano dnia: '. $wiersz[1] .', '. $wiersz[2] .'</tr><td> Dodał: '. $wiersz[3] .'</tr><tr><td> Tresc: ?</td><tr><br><td>? <b style="text-align: center;" >'. $wiersz[4] .'</tr> if($_SESSION["zalogowany"]==0){ <td style="font-size: small;">Opcje administratora <i><a href="">Edytuj</a></i><b>/</b><i><a href="">Usuń</a></i></tr> } </table>';