Mam taki problem zrobiłem sobie pozycjonowanie wyników zapytania,pierwsza stronę wyświetla prawidłowo ale jak nacisnę następną strona nic mi się nie pokazuje nie potrafię wyłapać tego błędu.Proszę o pomoc
<? print "jaka praca ?> <html> <body> <h2>Wyniki wyszukiwania</h2> </body> </html> <?php if (!$db) { exit; } if ($wyborbazy) { } else { exit; } $subpage = $_GET['page']; $perPage = 3; { $subpage = (int) $_GET['subpage']; } if ($subpage < 1) { $subpage = 1; } $start = ($subpage - 1) * $perPage; $zapytanie = 'SELECT * FROM lavoro WHERE zawod = "'.$praca.'" ORDER BY zawod LIMIT '.$start.','.$perPage.''; //tutaj zlicza wszystkie recordy,musze zrobic count bedzie lepiej $proba = 'SELECT * FROM lavoro WHERE zawod = "'.$praca.'"'; { //To miejsce odpowiada za wyswietlanie rekordów } $prev = $subpage - 1; $next = $subpage + 1; $prevLink = 'baza.php?page='.$prev; $nextLink = 'baza.php?page='.$next; print "<p>Ilosc znalezionych ofert : ".$num_results."</p>"; for ($s=0; $s <$num_results1; $s++) { } if($subpage > 1) for($i= 1 ; $i<=$stron; ++$i) { if($i==$subpage) else } if($subpage < $stron){ } ?>