1. jakiego typu sortowania tablicy użyć przy tablicy wielowymiarowej i sortowaniu po dacie ? 2. w programowaniu obiektowym gdzie powinno wysyłać się formularz - do tego samego pliku, czy innego ?
Daimos
18.07.2011, 22:16:29
Cytat(cer98 @ 18.07.2011, 22:43:33 )
1. jakiego typu sortowania tablicy użyć przy tablicy wielowymiarowej i sortowaniu po dacie ?
2. w programowaniu obiektowym gdzie powinno wysyłać się formularz - do tego samego pliku, czy innego ?
Możesz do tego, możesz do innego. Tylko żebyś widoku nie trzymał w kodzie PHP, do reszty sam dojdziesz
cer98
19.07.2011, 01:12:29
Mogę do tego, to znaczy przy odświeżeniu będę miał dodatkowe okienko z przeglądarki, nie mówiąc o tym, że zablokowałem dodawanie powtórne przez porównanie w tablicy czy istnieje. Nic nie dało czyszczenie $_POST po każdej operacji, dalej okienko przeglądarki przy odświeżaniu. A jeśli wyślę gdzieś indziej pozostaje przekierowanie, którego chcę uniknąć.
Niestety widok mam wszyty z kontrolerem, bo to mvc składak, lepszego rozwiązania nie znalazłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.