@hwao: Dzięki.
Hm. Jednak prawdę mówiąc chciałem prosić jeszcze raz o to samo:
- po pierwsze potrzebuję osiągnąć efekt, który pozwoli skryptowi na automatyczne wypełnienie formularza akceptującego tylko metodę POST (tz. oczywiście nie orumlarz tylko skrypt go pzetwarzający) a następnie zapisanie do pliku strony wynikowej (w przypadku GET wystarczyłoby oczywiście zapisać do pliku zawartość strony .../action.php?zmienna=wartosc a w przypadku POST... no właśnie nie wiem). Znalazłem coś na forum ale niestety podany skrypt wyrzucał błąd. Doszukałem się też czegoś o cURL ale... obawiam się, że skompilowanie tego i stworzenie czegoś sensownego przerasta moje chwilowe możliwości. Na dodatek mam już w głowie mentlik i mieszają mi się wszystkie te headery, fsockopeny, curle itd. ;) Słowem- chciałem prosić o podanie przykładu skryptu, który przekazuje do danego skryptu dane w POST- np.
ten skrypt odczytuje całość POST i chciałbym by inny skrypt automatycznie wywoływał tę stronę przekazująć jakieś zmienne. Czy mógłbym prosić o napisanie prostego przykładu?
- po drugie odpowiedź hwao niestety mało mi pomogła bo nadal nie wiem czego szukać (Google pod żadnym przychodzącym mi do głowy hasłem ["http head" reader] nic sensownego nie wyrzuca). Jak odczytać te nagłówki pod Mozillą?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Bartek