Pozwólcie, że sie wtrące ale coraz wiecej widzę takich tematów tutaj. Czy autorzy tematów nie potrafią czytać opisów działów? PIERWSZY DZIAŁ "PRZEDSZKOLE" jak byk jest napisane, że przeznaczone jest dla osób rozpoczynających naukę PHP, a nie ładujecie takie pytania tutaj, zero sensu istnienia tamtego działu jeżeli tutaj trafia wszystko co sie da, moderatorzy śpią? Czy coś mnie ominęło na tym forum..
Wiem, mój post nic nie wnosi do tematu, mogę dostać ostrzeżenie ale już ludzie zastanówcie sie gdzie piszecie.
From thek: moderator też człowiek. Nie siedzimy 24/7 na forum. Większość z nas ma pracę i musi dzielić czas między nią (lub szkołą) i forum (część także ma rodzinę już). Powiem Ci na własnym przypadku. Ja z domu wychodzę kwadrans po 6 rano, wracam o 19.30 najczęściej, obiadokolacja, chwilę na kompa i w kimę bo następnego dnia to samo.
// Nie obwiniam tutaj moderatorów, jeżeli tak to odebrałeś to wybacz. Chodzi mi bardziej o to, że każdy nowy użytkownik tworzy nowy temat z jakimś pytaniem z przedszkola a to chyba nie należy do tego działu. Pamietam jak ja zaczynałem to przez przypadek nie trafiłem w dział to dostałem ostrzeżenie i ostro pociśnięty, żeby trzymał się działów, myślę że teraz też tak powinno się robić