Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bardzo proszę o pomoc.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Asia_
Cześć!

Mam na imie Asia i jestem tutaj pierwszy raz

Potrzebuje waszej pomocy! mam nadzieje ze moge na nia liczyc

A wiec... Zalozylam sie z moim nauczycielem informatyki ze dam rade stworzyc skrypt ktory wysyla po prostu maile do uzytkownikow...

Skrypt ma wysylac maile inaczej niz funkcja mail() lub cos podobnego (nie wiem czy dobrze pisze) zapamietalam tyle ze ma wysylac maile szybciej niz zwykla funkcja do wysylania maili czy cos takiego .....

Jeszcze musi spelniac warunek ze adresy email musza byc zapisane w pliku tekstowym i miec forme

aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc

Wy napewno bedziecie wiedziec o co chodzi. Bede bardzo wdzieczna za pomoc! Aha - wszystko jest oczywiscie sprawiedliwe (moge korzystac z pomocy przyjaciol)

W zamian za ten skrypt nagroda - slodki buziak w Bytomiu od slodkiej Asi smile.gif

Mam nadzieje ze dacie rade! dziekuje

Pozdrawiam Asia
CoB
najpierw się opisz, wtedy pomyślimy haha.gif [sorx modki ale nie mogłem sie oprzeć sad.gif]
phpion.thc.net.pl
Po co sie zakladalas skoro nie umiesz tego zrobic???
Wydaje mi sie, ze jestes facetem i ze ten skrypt potrzebujesz na jakies zaliczenie. A ze faceci (ktorych tu jest znaczna wiekszosc) chetniej pomagaja kobietom to masz ksywe Asia (nowy uzytkownik...).
Takie jest moje zdanie.
scanner
Przenoszę: Skrypty -> php Początkujacy

Wysyłanie mail;i już było tysiące razy. Poszukaj.
Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.