I chcę aby przed zalogowaniem były 2 przyciski : zaloguj i zarejestruj a po zalogowaniu : Witaj nick ...
To wszystko jest gotowe tylko nw jak zrobić żeby te elementy były niewidoczne przed lub po zalogowaniu.
W tym sklepie istnieje możliwość zrobienia coś takiego przez menu że możesz ustawić dla kogo to ma być widocznie ale nie da się w menu całego kodu html/php wstawić żeby było tak jak ja chce, tylko sam tekst bo to zapisuje w sql.
I mam prośbę czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie szukać tego kodu który decyduje o pokazywaniu zawartości przed i po zalogowaniu.
<?php $controller = Core::get('Request')->segment(0, 'welcome'); $action = Core::get('Request')->segment(1); $left_menu = ''; $right_menu = ''; $uri = Core::request()->_uri; foreach(Menu::get() as $menu) { // ----------------------- // Pokazać? // ----------------------- $show = false; switch( true ) { case $menu['admin'] && Member::hasAccess('acp'): $show = true; break; case $menu['member'] && Member::logged(): $show = true; break; case $menu['guest'] && !Member::logged(): $show = true; break; } // Przejdźmy do następnego elementu jeśli użytkownik nie posiada odpowiednich uprawnień if(!$show) { continue; } // Wygenerujmy adres URL '{SITE_URL}' => Core::$site )); // Aktywny ? $class = ''; // Trochę pokombinowałem ale jakoś się udało bez dodatkowej kolumny w bazie danych ;) { $class = 'active'; } // Menu $html = "<li class='{$class}'><a href='{$url}'>{$menu['name']}</a></li>"; // Po której stronie dodać ? if($menu['float'] == 'left') { // lewej $left_menu .= $html; } else { // prawej $right_menu .= $html; } } ?>
Takie coś jest w pliku.
Nw jakie pliki mam wam dać.
link do strony : Klik