Czy ktoś próbował?

Przeczytałam na stronie 000webhost oraz na forum 000webhost, że konfiguracja serwera wspiera Zenda. Kilku osobom udało się go poprawnie postawić. Ktoś także pisał, że od jakiegoś czasu nie ma vhostów i pliki z katalogu public trzeba przenieść katalog wyżej. Tak zrobiłam, pozmieniałam odpowiednie ścieżki w index.php. Teraz pojawił mi się błąd

1. Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Config_Exception' with message 'parse_ini_file(/configs/application.ini) [<a href='function.parse-ini-file'>function.parse-ini-file</a>]: failed to open stream: No such file or directory' in /home/a1910975/public_html/library/Zend/Config/Ini.php:182 Stack trace: #0 /home/a1910975/public_html/library/Zend/Config/Ini.php(202): Zend_Config_Ini->_parseIniFile('/configs/applic...') #1 /home/a1910975/public_html/library/Zend/Config/Ini.php(126): Zend_Config_Ini->_loadIniFile('/configs/applic...') #2 /home/a1910975/public_html/library/Zend/Application.php(386): Zend_Config_Ini->__construct('/configs/applic...', 'production') #3 /home/a1910975/public_html/library/Zend/Application.php(85): Zend_Application->_loadConfig('/configs/applic...') #4 /home/a1910975/public_html/index.php(24): Zend_Application->__construct('production', '/configs/applic...') #5 {main} thrown in /home/a1910975/public_html/library/Zend/Config/Ini.php on line 182

Jak go naprawić?