tworze aktualnie stronę na której umieściłem licznik, który odmierza czas do następnej gry. Działa sprawnie, ale niestety po "zagraniu" czyli wypełnieniu captchy do bazy danych jest wysyłana informacja od wygraniej i czasu ostatniej gry. Licznik jest oparty o jQuery i wstawiam tam zmienną z PHP (ilość sekund, która pozostały). Przy wysłaniu formularza strona się odświeża, ale po wysłaniu nadal jest pobierana stara wartość w pola "Last Input"(ile sekund zostało). Dopiero po odświeżeniu jest dobra wartość jak temu zaradzić? Próbowałem nadpisać wartość dodając zmienną do kodu gdzie wyświetlam komunikat o wygranej:
$next_game_time_counter = $minimum_play_time; }
a normanie jest ona wyznaczana tak:
try { $stmt = $pdo->query("SELECT id,balance,upline,last_input FROM users WHERE bitcoin_id='$session_for_query'"); foreach($stmt as $row) { $id_user = $row['id']; $balance_bitcoin = $row['balance']; $upline_id = $row['upline']; $last_input_check = $row['last_input']; } $stmt->closeCursor(); } catch(PDOException $e) { } $next_game_time = $last_input_check + $minimum_play_time; $next_game_time_counter = $next_game_time - $current_time;
gdzie:
$next_game_time - czas w formacie UNIX w którym można zagrać znowu
$next_game_time_counter - czas w sekundach do następnej gry
Co mogę zrobić żeby pobrał się aktualny czas z bazy danych (aktualizuje się on wraz z wysłaniem formularza), a nie dopiero jak odświeżę strunę ponownie.