A okej, czyli mam mieć tamten link co na początku podałaś. Dobra, już poprawiam, trochę mnie zmyliłeś, więc wstawiłem link do strony głównej. Jeszcze raz dzięki za pomoc

Mam kolejny problem, nie potrafię zaimplementować kodu php do pliku html, nawet w oddzielnym pliku nie działa. Jeżeli zaimplementuje kod html w kodzie php, to także nie działa, próbowałem dodawać linijki specjalne w .htaccess. Ale nic to nie zmieniło, ktoś pomoże?
@Edit
Udało mi się zaimplementować kod html w kodzie php, ale wolałbym na odwrót tj. zaimplementować kod php w kodzie html
I w między czasie mam kolejny, akurat mały problem, ale jakoś nie mogę sobie poradzić. Chciałbym usunąć te oznaczenia tj. "Array ( [0] =>
) "
________________________________________________________________________________
Dobrze, udało mi się usunąć te oznaczenie tablicy, zamieniając print_r na echo. Jest niby wszystko okej, choć wolałbym tak jak już wcześniej napisałem - zaimplementowany kod php w html, a nie na odwrót

No ale najwyżej będę pisał w php. Kontynuując, mój kod wyciągający te div'y odnosi się do folderu z obrazkami, których nie ma u mnie na serwerze, czy jest jakaś opcja, by się odnosił do folderu z obrazkami na stronie z której ściągam te div'y?
________________________________________________________________________________
Kolejny progress... Okazało się, że po implementacji kodu php do kodu html wystarczyło jeszcze do tego zamienić rozszerzenie (tego pliku html z wdrożonym skryptem php) z *.html na *.php i wszytko działa cacy

Tak zadaje te pytania i po jakimś czasie sam rozwiązuje te problemy i od razu wszystko tu piszę.. Ten temat zamienia się powoli w jakiś dziennik tworzenia strony

Domyślam się, że irytują was moje błahe problemy i podstawowe pytania, no ale niestety jestem laik(A tym bardziej w php)

Kontynuując temat i moje ostatnie problemy, to wciąż mam problem z tym, aby w jakiś sposób ten kod wyciągnięty z tamtej strony nie szukał u mnie obrazków, lecz na własnej stronie. Myślałem o tym, by wziąć jakiegoś gotowca z net'a, który by ściągał automatycznie obrazki z tamtego serwera na mój serwer, ale niestety obciąża to trochę serwer i te gotowce, które znalazłem nie działały do końca tak jak powinny.
Dobra, rozwiązałem swój ostatni problem używając preg_replace, także tamtejszy problem już jest nieaktualny(W między czasie miałem kolejny problem, ale nie chciało mi się pisać, bo byłem pewny, że raczej nikt mi z tym nie pomoże, więc nie marnowałem czasu pisząc tu), póki co to przerywam ten "dziennik".