prowadze forum swojej klasy i nie mam pojecia jak spelnic ich zachcianke Chodzi o to zeby na forum zrobic shoutbox a ja nie mam pojecia jak. Proszę o pomoc Z gory thx
Turgon
16.05.2006, 21:31:10
Najprościej wejść na stronę z Hackami ewentualnie Modami do danego systemu fór i znaleść skrypt shoutboxa...
Guest
16.05.2006, 21:42:01
ee spoko a mozna prosciej wytlumaczyc bo jestem dziewczyną i tak sei srednio na tym znam
mike
16.05.2006, 21:46:32
~K89 wiesz, z moich wieloletnich obserwacji wynika że kobiety mają jedną glupią cechę. Wydaje im sie że każdy wie o czym one myślą i trzeba się tego domyślać.
Może nam chociaż powiesz jakie forum masz? Bo wróżek to u nas nie ma phpBB, IPB, ... ?
Suchy
16.05.2006, 22:12:41
a może chociaż adres tego forum?
---updated--- Oki, dopuściłem się krytyki ale Twój "dowcip" był żenujący a nie śmieszny. Wywaliłem. ~mike_mech ~skoro ta kto rpzepraszam juz bede grzeczny
Turgon
17.05.2006, 06:46:21
Więc prosimy o podanie wersji oraz skrypt forum .
---updated--- Wielki Brat patrzy i widzi jak nabijasz posty. Nie czytales wcześniejszych postów. Taka prośba już padła. To już trzeci raz, kiedy walisz posta, który nic nie wnosi. Właśnie dorobiłeś się ostrzeżenia. ~mike_mech
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.