Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Wygenerowanie formularza i automatyczne przesłanie go na inna strone
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Kostek72
Problem wyglada nastepujaco:
Strona A posiada formularz. Urzytkownik wypelnia formularz i wciskajac submit przesyla dane do mojego skryptu. Skrypt powinien przeanalizowac te dane i na ich podstawie spreparowac kolejny wypelniony formularz i automatycnie przeslac go na srone B metoda post( nie pytajcie sie mnie o strone B jest to stona zewnetrzna ja wiem tylko jakie dane i w jakim formacie powinny tam trafic). Jak (jezeli wogule mozna) w php stworzyc zmienna $_post, jak jej nadac wartosc, jak automatycznie przeslac to dalej? A moze mozna to zrobic inaczej?
Earth
I co my mamy ci zrobić cały skrypt?

Poczytaj manual i przynajmniej część zrobić, a później się pytaj.

Jak chcesz mieć gotowy skrypt to zapłać komuś i tyle.
Kostek72
Dzieki Sabistik to jest chyba to.
A pan panie Earth to po pierwsze doczytaj najpierw posta i postaraj sie zrozumiec problem. Jezeli nadal nie rozumiesz pytania popros o wyjasnienie(to nie boli). Jezeli rozumiesz problem i masz jakas sugestie mozesz to zrobic tak jak zrobil to Sabistik. A odpowiedzi w stylu: "I co my mamy ci zrobić cały skrypt? Poczytaj manual i przynajmniej część zrobić, a później się pytaj. Jak chcesz mieć gotowy skrypt to zapłać komuś i tyle." zachowaj dla siebie. Moim zdaniem takich odpowiedzi zazwyczaj udzielaja ludzie ktorzy majac niewiele wiedzy chca wygladac na forum bardzo profesjonalnie.
Jezeli nie wiesz co powiedziec nie mow nic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.