Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Prolem z formularzem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dymek_
Na wstępie proszę o wyrozumiałość bo php zajmuję się bardzo krótko winksmiley.jpg

Musze zrobić formularz z danymi osobowymi i w zasadzie już go zrobiłem ale pojawił się pewien problem. Otóż gdy już wprowadzę dane do formularza, przejdą one poprawnie weryfikację i wyświetlam je do zatwierdzenia pojawia się problem. Gdy wcisnę przycisk Popraw nie wyświetla mi się formularz w którym mogę poprawić dane tylko od raz wyświetla mi dane do zatwierdzenia. Wygląda tak, jakby w pliku klient_edycja.php formularz sam się wykonywał bez wciśnięcia przycisku. Proszę o pomoc.

Kod tutaj: formularz
akubiczek
6 z plusem za umiejętności analizy tongue.gif

Zagnieździłeś formularze na stronie klient_weryfikacja
dymek_
Hmm a możesz coś więcej napisać ? Ja coś źle kombinuje i nadal nie wiem co winksmiley.jpg

Gdy mam już wprowadzone i wyświetlone dane do potwierdzenia po wciśnięciu Popraw powinien mi się wyświetlić formularz z pliku klient_popraw.php a dopiero gdy tam dam Wysli to powinien przejsc do pliku klinet_weryfikacja.php. Nie rozumie czemu on mi wcześniej przechodzi do klient_weryfikacja questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.