Witam serdecznie,wiem,że ten temat był wałkowany 10000 razy tutaj i w wielu innych miejscach, ale ja poprostu chyba jestem beztalenciem do PHP i MySQL...Kupiłem Vademecum Profesjonalisty - PHP i MySQL od tygodnia siedzę nad przykładami tam zawartymi, ale nadal nie potrafię zrobić serwisu takiego jak w tej książce - dotyczącego szybkich wiadomości...tzn serwis zrobię ,ale nie potrafię zrobić logowania (żeby można było dostać się do tego serwisu poprzez login i hasło ..) a wcześniej zarejestrować tego użytkownika

- chodziło by mi o coś takiego... i siedzę i siedzę, kombinuję i nic mi nie wychodzi, a czas nagli bo muszę wykonać właśnie taki mini serwis wyświetlający wprowadzone wiadomości ale z rejestracją wcześniejszą i oczywiście logowaniem... nie wspomnę o tym,że część dla admina mogłaby usuwać tych użytkowników

(( Nie chcę was męczyć...ale się poprostu poddaję...Gdyby ktoś miał styczność z tą książką to tam jest w rozdziale 28 taki serwis szybkich wiadomości SSWO - gdyby ktoś mi poradził jak zrobić logowanie i rejestrację i ewentualnie jakieś kotno admina żeby usuwać tych co się logują żeby obejrzeć tą witrynę to oddam swojego ptasznika
Serdeczne dzięki w razie gdyby ktoś uratował mi życie....

mega