Jestem bardzo poczatkujacy wiec bardzo prosze o pomoc bo nie potrafie tego rozwiazac sam.
php generuje mi kod jak ponizej. Jak sie doczytalem jest zly gdyz nie mozna zagniezdzac formularzy w tabelach. Fakt ze sie to wyswietla inaczej w kazdej przegladarce zdecydowanie to potwierdza.

Niestety nie potrafie tego poprawic a kilka opisow traktujacych w tym temacie nie rozumiem zbyt dobrze.
Czy potrafilby mi ktos poprawic ten kod tak aby byl poprawny?
Jesli dało by sie takze umiescic te przyciski obok siebie a nie pod soba bylbym dozgonnie wdzieczny....
<table style="text-align: left; width: 100%;" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody> <tr> </tr> <td style="text-align: center; background-color: rgb(233, 233, 255); "><form name="input" action="qadd.php" method="post"><input type="hidden" name="id" value="24"><input type="hidden" name="dataw" value="2007.11.20"><input type="submit" value="Dziś"></form><form name="input" action="qadd.php" method="post"><input type="hidden" name="id" value="24"><input type="hidden" name="dataw" value="2007-11-19"><input type="submit" value="Wczoraj"></form></td> </tr> </tbody> </table>