Siemka!! Mam najnowszą wersje: WebServ 1.3 build 2 jest php5 itp ale ja mam problem ze skryptami. Skrypty zbudowane na php5 są nie obsługiwane tzn wyswietla sie biała storna (żadne błedy nie wyskakuja poprostu cała biła strona jakby nic nie było) ( a te skrypty co działają od wesji php 4 to smigają jak nalezy. Pomoze ktoś
dadexix
8.01.2008, 17:47:22
webserv to jakiś porzucony projekt - nie było żadnej aktualizacji od dawna pewnie są blędy itd...
Polecam! próbowałem wielu gotowych paczek z serverami i xampp jest super, miałem podobne błędy na webservie - nie poradziłem sobie z nimi - nawet nie próbowałem:)
Szupien
8.01.2008, 18:03:09
a te php my admin co jest to jest stare... e tym XAMPP
Cytat(dadexix @ 8.01.2008, 17:47:22 )
webserv to jakiś porzucony projekt - nie było żadnej aktualizacji od dawna pewnie są blędy itd...
Polecam! próbowałem wielu gotowych paczek z serverami i xampp jest super, miałem podobne błędy na webservie - nie poradziłem sobie z nimi - nawet nie próbowałem:)
Jak tu wejsc w phpmyadmin??
dadexix
8.01.2008, 18:33:10
w standardowej konfiguracji? nie wiem nie miałem potrzeby - ja wywaliłem document root na cały dysk C:/ potem skopiowałem pliki z folderu phpMyAdmin(który jest w xampp) do c:/pma... wchodzę sobie teraz na localhost/pma i mam:) a na stndardowej... nie wiem.. teoretycznie powinieneś mieć dostęp localhost/phpMyAdmin...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.