- Sprawdzałem sobie działanie skryptu i nagle podczas pobierania strony przez przeglądarkę wyskoczył error że nie mogę połączyć się do bazy (niestety nie pamiętam jaki to był konkretnie error).
- Zdziwiony próbuję połączyć się z MyAdminem który niestety nie odpowiada. Łączę się z inną stroną na tym serwerze, też nie działa. Wniosek: serwer padł.
- Po chwli rozpaczliwego walenia w klawisz F5 wszystko pozornie wraca do normy.
- Po próbie wczytania mojego skryptu niestety zostaje przywitany taką linijką
Kod
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /home/mojekatalogi/polaczenie.php on line 4
I cannot connect to the database because: Lost connection to MySQL server during query
I cannot connect to the database because: Lost connection to MySQL server during query
- Wiec sytuacja filnalnie wygląda tak że moje skrypty wywalają taki error, natomiast bez problemu łącze sie z MyAdminem. Niestety mój ziom jest chwilowo nieosiągalny a sprawa paląca. Tak więc jeśli któryś z was na podstawie objawów jest w stanie postawić diagnozę* i znaleźć rozwiązanie byłbym wdzieczny.
* - Co może powodować utratę połączenia? Czy ten krótki "pad" serwera coś namieszał?