Witam. Mam taki problem. Otoz chcialem zrobic taki sam system wysylania plikow bez przeladowania strony jak jest na tej stronie
http://ogloszenia.gazetapraca.pl/dodaj/0,77902,5791664.html . Chce, aby odrazu po wybraniu pliku z dysku zaczelo zaladowywac zdjecie na serwer i po zaladowaniu pokazywalo wyniki na stronie bez przeladowania strony. Mam podobny sktypt, ktory kiedys wykorzystywalem do pol "select", ale probowalem przerobic go aby dzialal na "input file" ale nic nie moglem zrobic. Tak naprawde chodzi mi tylko o ten skrypt w JS ktory bedzie wysylal dane do skryptu PHP (bo ten skrypt w php, to sobie sam bez problemu zrobie) i wyswietlal jego wyniki z powrotem na stronie bez przeladowania strony. Czy ktos z was wie moze jak zrobic taki mechanizm do obrazkow, albo ktos z was ma juz taki skrypt? Bylbym bardzo wdzieczny, bo zalezy mi na takim skrypcie. Sam juz probuje robic ten skrypt drugi dzien, ale slabo znam JS i niestety nie dam rady takiego czegos zrobic. Bede naprawde wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam, Radek:)