Pierwszy problem:
$redirector->setGoTo('lista', 'produkty', 'admin');
Zamiast przenieśc mnie do:
../public/admin/produkty/lista
przenosi do:
../public/produkty/lista/module/admin
W tym samym trace kontakt z modułem admin :/
Tak samo jest z innymi metodami któe generują jakieś linki

Drugi problem:
Urworzyłem taką hierarchię:
| /application
|-----/modules
|----------/admin
|---------------/forms
|--------------------Form_Logowanie.php
Gdu w Kontrolerze próbuje wywołać:
$form = new Form_Logowanie();
Dostaje w prezencie (i to nawt x3):
Warning: include(C:\wamp\www\zend_quickstart\application/forms//Logowanie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\zend_quickstart\library\Zend\Loader\Autoloader\Resource.php on line 176 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'C:\wamp\www\zend_quickstart\application/forms//Logowanie.php' for inclusion (include_path='.;C:\wamp\www\zend_quickstart/library;C:\wamp\www\zend_quickstart\application.;C:\php5\pear;C:\wamp\www\zend_quickstart\application/MODULES/admin/controllers;C:\wamp\www\zend_quickstart\application/MODULES/admin;C:\wamp\www\zend_quickstart\application/MODULES/admin/forms') in C:\wamp\www\zend_quickstart\library\Zend\Loader\Autoloader\Resource.php on line 176 Fatal error: Class 'Form_Logowanie' not found in C:\wamp\www\zend_quickstart\application\MODULES\admin\controllers\IndexController.php on line 17
Z błędu wynika że szukało także w C:\wamp\www\zend_quickstart\application/MODULES/admin/forms i nic tam nie znalazło :/
Mimo tego że włąśnie tam jest ta klasa o nazwie Form_Logowanie.
Czy klasy Form_ trzeba jakoś dodatkowo skonfigurować?