Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zdalne administrowanie serwerem mssql
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > Microsoft SQL Server / MSDE
nikodem
[MSSQL]Pomoc przy zdalnym administrowaniu serwerem mssql wraz z wykorzystaniem php- od czego zaczac i jak sie do tego zabrac ... Jak zrobic "bezpieczne" logowanie questionmark.gif? User, prawa ...
Jezeli ktos mi moze pomoc to dobrze , jak nie to chyba to jest lameriada ... :?
enceladus
Cytat
[MSSQL]Pomoc przy zdalnym administrowaniu serwerem mssql wraz z wykorzystaniem php- od czego zaczac i jak sie do tego zabrac ... Jak zrobic "bezpieczne" logowanie questionmark.gif? User, prawa ...
Jezeli ktos mi moze pomoc to dobrze , jak nie to chyba to jest lameriada ... :?

Lameriada i wywoływanie flame warów to Twoja wypowiedź. Napisz w naszym języku ojczystym (komputery sprawiły że ludzie już chyba nie umieją prawidłowo formułować myśli) o co ci chodzi i nie wymuszaj odpowiedzi bo każdy cię oleje .....( małe litery są świadomym działaniem). Update:
Proponuję zamknąć temat.
adisoft
Kucze wyzywaja od lameriadow?questionmark.gif to forum z tego co ja wiem to tutaj same bisiory oraz GURU owocuje >> pozdro dla Scannera <<< a taki gosciu bedzie wyzywal wszystkich ... gdybym byl adminem juz goscia zjechal << Panie nikodem widze ze Pan nowy moze troche szacunku
adisoft
Cytat
jak nie to chyba to jest lameriada

Ja czul bym sie obrazony...
kszychu
Cytat
Cytat

jak nie to chyba to jest lameriada

Ja czul bym sie obrazony...

A ja bym edytował swoje posty.

Sorry za OT.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.