Kod
publikacja_publikacja:
publikacja_id: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
publikacja_id: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
Generuję ten relacyjny moduł w adminie i gdy dodaję widget publikacja_publikacja_list w pliku konfiguracyjnym modułu generator.yml, otrzymuję informację, że taki widget nie istnieje:
"Widget "publikacja_publikacja_list" does not exist."
Jeżeli tego się nie da zrobić to w jaki sposób wy rozwiązalibyście podpinanie obiektów pod ten sam typ obiektów tak, żeby można to było wygodnie zrobić w wygenerowanym panelu administracyjnym Symfony?
Pozdrawiam
EDIT:
Teraz przyszło mi do głowy, że to głupie co chcę zrobić bo przecież 2 pola w tabeli mysql nie mogą się tak samo nazywać... Hm chyba więc wystarczy zmienić nazwę pola, nie wiem dlaczego o tym nie pomyślałem :/
EDIT:
Ale i tak nie mogę sobie poradzić:
Kod
publikacja_publikacja:
pierwsza: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
druga: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
pierwsza: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
druga: { type: integer, foreignTable: publikacja, foreignReference: id, required: true, primaryKey: true, onDelete: cascade }
I przy użyciu publikacja_publikacja_list dostaję ten sam komunikat o tym, że widget ten nie istnieje. Moduł w adminie generuje się prawidłowo... Czy ktoś ma pomysł gdzie leży mój błąd albo jakie rozwiązanie mogę zastosować żeby uzyskać opisany efekt?