Witam
Mam dziwną sytuację z jednym projektem zrobilem w aplikacji backend zabezpieczony haslem przy uzyciu sfGuardPlugin (jak w jobeet) na localhoscie wszystko dziala po przerzuceniu na serwer gdy próbuję się zalogować isAuthenticated zwraca false, po prześledzeniu krok po kroku co się dzieje widze ze az do samej metody setAuthenticated w klasie sfBasicUser wszystko jest jak nalezy czyli authenticated jest ustawiane na true. Niestety $sf_user->isAuthenticated() w layoucie backendu zwraca mi caly czas false (a gdy dam echo $this->authenticeted w samej metodzie is autheticated to nie wyswietla niczego nawet false). Sam sfGuardPlugin jak sadze dziala dobrze bo przy wpisaniu niepoprawnych danych zwraca 'invalid username or password' a problem zaczyna sie w momencie sprawdzenia usera.
Czy ktos ma pomysl co moglem przegapic (jak znam zycie to moze to byc totalana bzdura)?
OK problem rozwiązałem zapomnialem stworzyc katalogu tmp na serwerze (home.pl = porażka) i symfony nie mialo gdzie sesji zapisywac. ufffffff