O co właściwie chodzi?
Może posłużę się przykładem strony postawionej na skrypcie sNews: http://snewscms.pl/
Tytuł strony głównej to "CMS sNews" a tytuł podstrony 'O autorze' to: podstronie masz: "O autorze - CMS sNews"
Czyli: każdy tytuł podstrony składa się z indywidualnego tytułu podstrony + tytułu głównej (tytułu strony głównej). Jest to generowane automatycznie przez skrypt.
Ja chcę uzyskać efekt bez tytułu łownego na podstronach, czyli: "O autorze"
zachowując przy tym nazwę głównej strony.
Pytałem już o tą modyfikację na forach/blogach i otrzymałem odpowiedzi, że trzeba coś pozmieniać w pliku snews.php (główny plik skryptu).
Jedna z odpowiedzi brzmiała tak:
Cytat
Szukałem trochę i myślę, że trzeba by dać warunek "if". Jeśli strona jest stroną statyczną lub stroną główną to wtedy należy dodać tą linijkę:
$title .= s('website_title');
Ale nie mogę znaleźć zmiennych odpowiadających za strony statyczne czy stronę główną.
To jest raczej drobnostka.. Trzeba po prostu znać te zmienne i wiedzieć jaka za co odpowiada, wtedy to nawet ja bym to umiał chyba zrobić.
$title .= s('website_title');
Ale nie mogę znaleźć zmiennych odpowiadających za strony statyczne czy stronę główną.
To jest raczej drobnostka.. Trzeba po prostu znać te zmienne i wiedzieć jaka za co odpowiada, wtedy to nawet ja bym to umiał chyba zrobić.
To by było na tyle.
Czekam na kontakt (mikajlo@tlen.pl) i propozycje cenowe.