Poszukuję wykonawcy - projektanta internetowego sklepu, w którym zamówienia na produkt odbywałby sie na formularzach automatycznie przeliczających cenę. Formularz taki powinien przesłać wynik zamówienia drogą emailową.
Potrafisz? skontaktuj sie ze mną.
W odpowiedzi na zapytania odnośnie szczegółów wyjaśniam o co mi chodziło.
Chciałbym umieścic na swojej firmowej stronie internetowej formularz zamówienia towaru (według mojej małej wiedzy napisany w JS),
który jak napisałem na wstępie automatycznie przeliczałby cenę wybranego towaru.
Każdy z oferowanych przeze mnie produktów posiada rózne opcje (cechy) które odrózniają go od innych towarów.
Produkt A jest w kilku wariantach A.a; A.b; A.c itd. Każdy z wariantów ma również inne warianty np. A.a.a; A.a.b; A.a.c itd., a te są oczywiście w róznych cenach.
Analogicznie produkt B jest w kilku wariantach: B.a; B.b; B.c itd
Chciałbym aby formularz zamówienia przeliczał i podsumowywał cenę w zależności od wybranego wariantu.
To wszystko po wpisaniu danych osobowych powinno byc wysłane mailem na odpowiedni adres oczywiście w formie czytelnej dla osoby, która to zamówienie będzie realizować.
Często korzystam z takich "formularzy zamówienia towaru" na stronach moich dostawców w mojej pracy zawodowej. Niestety nie moge udostępnic linków do tych stron ponieważ są to strony zabezpieczone hasłem.
Mam nadzieję, że teraz wytłumaczyłem wszystko dokładnie.
W przypadku dalszych pytań jestem do dyspozycji.