Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PILNIE potrzebny programista
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
aymoo
Witam,
Szukam pilnie programisty-freelancera. Mam do zrobienia 2 moduły php na poniedziałek. Prosty katalog z 15-20 produktami + konfigurator działający jak koszyk sklepowy (wybieramy rzeczy z katalogu, podajemy ilości, a konfigurator nam to zlicza do kupy) + skrypt który wygeneruje umowę podstawiając dane z konfiguratora i dane które poda klient w formularzu (nazwa, adres szkoły, NIP itd.). Konfigurator dostępny po zalogowaniu.

Mogę zaoferować 250-300 pln za każdy moduł i możliwość nawiązania stałej współpracy. Jesteśmy aymoo, i zajmujemy się tworzeniem stron internetowych. www.aymoo.pl

Programista, który miał to realizować okazał się nieodpowiedzialny i zostawił mnie z tym tematem dzisiaj rano...

Szczegóły na email - kontakt: biuro@aymoo.pl Zapraszam.

itsme
przeniosel z praca oferowana ale zasadniczo chcialem umiescic w dziale humor lub z archiwum X :-)
Niktoś
Nom 250-300 zł za każdy moduł ,które do najłatwiejszych nie należą i dodatkowo zaznajomienie się z całą specyfikacją produktu,aby moduły solidnie zintegrować i to wszystko na poniedziałek można zaliczyć do humoru.Niektórzy tyle na tackę w kościele dają.
skowron-line
Jeszcze niedawno Ci państwo mieli na stronie promocję na strony internetowe i były to jakieś nieduże pieniądze więc jak biorą mało za strony to mało za moduły będą płacić.

Kiedyś miałem do czynienia z tą firmą i musze powiedzieć że..., ale to nie jest dział ocen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.