andy1995
12.02.2013, 11:00:11
Witam. Napisalem sobie skrypt, ktorego nie mam jak przetestowac i potrzebuje jakiegos znawcy PHP do sprawdzenia. Wiecej info na PW, GG: 11640028, Email: owned997@gmail.com
@Prosze tylko o oferty z caritasu
in5ane
12.02.2013, 12:43:34
Znam regulamin, jestem świadomy tego, iż ogłoszeń nie powinno się komentować, jednakże chcę zaznaczyć, że prawdopodobnie chodzi o wolontariat lub coś tego pokroju. Chodzi o sprawdzenie skryptów na bazie API z Allegro. Ktoś sprawdzając nie swój kod (gdzie wie, że może być nieciekawy, jak ktoś daje ten kod do sprawdzenia) wiadomo, że poświęci jakiś czas (dajmy na to ze 2h), no to żąda zapłaty 50 zł (licząc średnio 25 zł za 1h). Jednakże tyle ten człowiek nie jest w stanie wydać na przetestowanie, wydanie pełnej diagnozy oraz ewentualne wskazanie błędów.
P.S.: Proponuję, aby w ogłoszenia w "Poszukuję" były również wymogi, jasnego i klarownego określania danej pracy, co jest do zrobienia oraz jasnego pisania ile jest się w stanie zaoferować.
nospor
12.02.2013, 12:46:08
Cytat
@Prosze tylko o oferty z caritasu
Znaczy wolontariat. Na przyszłość umieszczaj takie info w tytule tematu i oszczedź ludziom w ogóle zaglądanie do takiego tematu. Tag wolontariat dodaje sam.