Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
akszil
Witam piszę w tak dość nietypowej sprawie. Domyślam się że jakaś część osób które się tutaj wypowiadają zajmuje się zawodowo programowanie. Potrzebuję ostatnio trochę kasy, wystąpiła taka sytuacja że muszę coś sobie dorobić i zastanawiam się czy są tu jakieś osoby które przyjmują zlecenia php ? Dla takich osób miałbym propozycję( a może i bardziej prośbę). Chodziłoby mi o coś takiego. Ty przyjmujesz zlecenia, łatwiejsze przekazujesz mi i część pieniędzy za to zlecenie przekazujesz mi. Oczywiście mam czas i jestem w sanie się wielu rzeczy douczyć, czegoś co byłoby mi potrzebne w danych zleceniach. Mogę napisać jakieś testowe skrypty lub cokolwiek podobnego. Ewentualnie proszę pisać w temacie, nr gg, i telefonu mogę podać na pw.
pyro
Jeden temat wystarczy
markonix
Wyślij jakieś portfolio (nie liczę na nie) albo chociaż próbki kodu (obiektowy, MVC).
ikssde
Ciekawą informacją może być również to skąd jesteś i czy masz jakieś doświadczenie z pracą zdalną?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.