Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Abonament na stronie, integracja z przelewy24.pl
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
godlesowned
Witam, potrzebuje programisty PHP który napisze bardzo prosty skrypt:
Strona cała biała z opcją wykup abonament na 3/7/30 dni i miejscem na wpisanie kodu który wykupi, a po wpisaniu prawidłowego kodu otrzymuje linki do wklepania w pewien program.
LUB
Panel logowania, użytkownik rejestruje się, loguje i po zalogowaniu ma opcje KUP na 3/7/30 dni, i gdy ma wykupione to może korzystać z linków.
Myślę że nie jest to bardzo trudny skrypt, serwer mam baze mysql też.
KONTAKT:
godlewski94@gmail.com
W mailu proszę wysłać proponowaną cenę za takie coś.
fizzlebubble
Uwielbiam, gdy zlecajacy zaczyna od zdania "Mam do wykonania bardzo prosty skrypt" itp. Skoro taki prosty to ksiazka w lape i napisz sam.
godlesowned
Cytat(fizzlebubble @ 3.01.2014, 22:03:37 ) *
Uwielbiam, gdy zlecajacy zaczyna od zdania "Mam do wykonania bardzo prosty skrypt" itp. Skoro taki prosty to ksiazka w lape i napisz sam.

Dla twojej wiadomości nie mam czasu na uczenie się języka PHP, mam inne sprawy na głowię i myślę że to nie twoja sprawa skoro nie jesteś zainteresowany ofertą. Ktoś zrobi to za mnie a ja mu po prostu zapłacę, a tobie nic do tego, "szukaczu zaczepki"...
Kshyhoo
Cytat(fizzlebubble @ 3.01.2014, 22:03:37 ) *

Po to jest dział Giełda ofert > Poszukuję. Nie masz nic do zaoferowania, nie pisz.
emp
Cytat(godlesowned @ 3.01.2014, 22:00:07 ) *
Dla twojej wiadomości nie mam czasu na uczenie się języka PHP, mam inne sprawy na głowię i myślę że to nie twoja sprawa skoro nie jesteś zainteresowany ofertą. Ktoś zrobi to za mnie a ja mu po prostu zapłacę, a tobie nic do tego, "szukaczu zaczepki"...

Nie po prostu wielu ktorzy tak pisza nie mają pojęcia o czym piszą. Nie znasz sie na tym, nie umiesz php, ale wiesz ze skrypt prosty. Czesto tak pisza tez cfaniaczki ktorzy maksymalnie probuja zanizyc cene dlatego twierdza ze skrypt jest prosty bo nie maja wystarczajaco kasy by za to zaplacic i szukaja frajera. Ja też jak widze taki start w topiku to obstawiam ze mam do czynienia z lamusem, pseudo biznesmenem etc

Cytat(Kshyhoo @ 3.01.2014, 22:20:41 ) *
Po to jest dział Giełda ofert > Poszukuję. Nie masz nic do zaoferowania, nie pisz.

Po to jest możliwość komentowania by komentować. Może kiedyś ogarniesz że to forum... przeczytaj na wiki co to.
fizzlebubble
emp, mój idol i bohater wśród phpowego pospólstwa <3
Kshyhoo
Cytat(emp @ 4.01.2014, 02:37:05 ) *
Po to jest możliwość komentowania by komentować. Może kiedyś ogarniesz że to forum... przeczytaj na wiki co to.

Proszę zapoznać się z Regulaminem, dział IV, pkt 3 i 4, i odpowiedzieć mi na PW, co Twój post wnosi do dyskusji.
godlesowned
Szacunek dla admina za to że ogarnia to forum, a nie robi z tego oazy krytyki i tzw. "Hejtu".
Jako PHP-owcy rozumiem was że chcecie jak najwięcej zarobić a klienci jak najmniej stracić. To normalne że w Polsce liczy się cena a nie jakość.
Admina proszę o zamknięcie tematu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.