Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony][SF2][Symfony2]Zmiany w najnowszej wersji(2.6.x)
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
adgad
Witam,
Jakiś czas temu przerwałem naukę symfony2 więc teraz czas na powrót. W najnowszej wersji, po utworzeniu projektu mamy dostępne dwa pakiety: AcmeDemoBundle i AppBundle. Pierwszy z pakietów można śmiało usunąć, jednak zastanawia mnie czy mogę to samo zrobić z tym drugim pakietem. Patrząc w dokumentację widzę opis:
Cytat
src/AppBundle/, stores the Symfony specific code (controllers and routes), your domain code (e.g. Doctrine classes) and all your business logic;

a w innym miejscu:
Cytat
Symfony already includes an AppBundle that you may use to start developing your application. Then, if you need to split the application into reusable components, you can create your own bundles.

Czy mógłby mi ktoś opisać na konkretnym przykładzie do czego mogę użyć ten pakiet? Na przykładzie prostego blogu jak mogę go zagospodarować?
skowron-line
Tworcy SF są tak laskawi ze sworzyli Ci projekt, w którym masz trzymać swoje pliki.
Możesz go śmiało usunąć i dodać co Ci się podoba.
Forti
Pisze w tej wersji i takiego bundla nie widuje wink.gif nowy projekt otwieram kompletnie pusty. Śmiało usuwaj.
adgad
Dzięki Panowie smile.gif Wesołych Świąt!
seeba
Można usunąć ale proponuję zerknąć na Symfony Best Practice
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.