Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [firefox] paskudny bootstrap
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
kayman
wiele stron opartych o bootstrap na firefox wygląda paskudnie, nawet Twitter nie bardzo mimo że to ich dzieło, moje pytanie brzmi -> czy są jakieś dobre rady/techniki/cokolwiek by był ładniejszy na tej przeglądarce?
universalStudio
Co masz na mysli ze bootstrap jest paskudny? Przeciez to jest tylko framework, ktorego mozesz dostosowac do swoich potrzeb. Czy moze masz na mysli, ze gotowe komponenty (buttony, ikony itp) sa niezbyt piekne?
kayman
okazało się coś innego

wygląda na to że problem jest po stronie mojego komputera lub coś spieprzyli w jakiejś tam aktualizacji bo wcześniej było ok -> poczytałem i znalazłem że istnieje możliwość że moja karta graficzna nie bardzo współpracuje z Firefox

najprostszy przykład
  1. <span class="glyphicon glyphicon-info-sign"></span>

na chrome, ie, urządzeniach mobilnych etc jest okrągłe a na Firefox kanciate (wielokąt foremny) i wygląda paskudnie, to samo dotyczy czcionek, litery wyglądają jakby pochodziły z różnych zestawów i robi się mało czytelnie

włączałem/wyłączałem różne opcje w Firefox ale nic nie pomaga
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.